Referenssidor

Är du nyfiken på hemsidor som vi har skapat, hjälper och administrerar? Nedan hittar du lite av de olika jobben vi har gjort och som är pågående.

Matboxen hemsida

Matboxen Karlskrona AB

Mat-boxen.se är ett populärt val för många som bor i Karlskrona, Matboxen tillhandahåller högkvalitativa, kostnadseffektiva och framförallt goda matlådor som är fulla med väldigt god mat, men de har även ett tänk för att det ska vara lagom och nyttigt för dig som konsument. I matlådorna har de med hela kostcirkeln för en effektiv vardag. Kort och gott – God mat på ett lagom sätt för kropp och själ!

Vi kan med stolthet presentera vårt pågående samarbete där vi löpande underhåller deras hemsidor, hjälper de att forma menyer för sociala medier på veckobasis, pågående utveckling och ett tight samarbete.

Logotypen har tagits fram tillsammans med kund där de informerade oss om vad deras affärsverksamhet handlade om och de ville ha ett varumärke som representerade deras ambitioner.

Wordpress hemsida fotograf

Fotograf Micke Olsson

Micke kontaktade oss då han ville ha en professionell hemsida och även uppgraderas in logotyp. Micke är en otrolig fotograf med bas i Karlskrona. Micke fotograferar alla möjliga ting och är en fena på fastighetsfotografering, bröllop, familjebilder och modell bilder. Vi på webbface.se kan varmt rekommendera dig att kontakta Micke för fotografering!

Vi utformade Micke’s hemsida med löpande kontakt där han var med oss genom hela processen för att skapa en sida enligt hans önskemål. Logotypen formade vi även och hjälpte Micke att kunna styrka sitt varumärke ytligare. Vi arbetar tight tillsammans med alla våra kunder för att det skall kännas tryggt, smidigt och framförallt roligt!

Referens från kunder

Vi etablerade snabbt en drivande relation med personerna på Webbface. Webbface levererade en stabil, snygg och fungerande hemsida på utlovad tid. Med loggan så träffade dem rätt, vi diskuterade huruvida vi ville att den skulle se ut och de lyckades. Vi valde därför att fortsätta vårt samarbete tillsammans med Ted på Webbface då han varit lyhörd och väldigt hjälpsam även efter leveransen av vår hemsida! Vi på Matboxen Karlskrona AB rekommenderar starkt webbface.se som samarbetspartner i den digitala världen och framförallt smidigheten med deras tjänst ”Frihetslösning” den har sparat oss mycket huvudvärk och framförallt tid som vi kunnat lägga på att utveckla vårt företag!

Kevin Sandström, Matboxen Karlskrona AB

Kontakta oss idag för kostnadsfri konsultation!